Krämig Avokado Pasta (15-Minuter)Hej och välkommen tillbaka till min blogg! Jag har varit borta ett tag, jag fick ett jobb och jag arbetade mycket under de första dagarna. Tyvärr, det är inte ett heltidsjobb... Jag trodde det skulle vara, men det är aldrig så... Det är mycket svårt att fick ett heltidsjobb om du är en invandrare i Sverige. Jag jobbar mycket hårt men det hjälper inte mycket ändå. 

Just nu kommer jag att fokusera på skolan och bloggen. Så jag tog med dig ett nytt recept som är krämig och smaskig. En avocado pasta som är jättesnabb och lätt att göra.

Pastan görs på 15 minuter och du behöver bara några ingredienser.Krämig Avokado Pasta (15-Minuter) 
Creamy Avocado Pasta (15-Minutes) 

*Jag har använt ICAs tagliatelle pasta som inte har ägg i ingredienserna.


Portioner: 1
Beredningstid: 15 minuter


Ingredienser/Ingredients:
1 portion tagliatelle pasta (5 rullar)
1 avokado
1 liten vitlöksklyfta
0,5 tsk salt
1,5 msk oliv olja
1/4 lime
Svart peppar


Hur/How to:
Koka pastan i 10 minuter medan du förbereder såsen. I en matberedare, blanda avokado, peppar, oliv olja, salt, lime och riven vitlök. När pastan är klar, sätt den i en tallrik och blanda såsen med den. Justera salt och peppar om du vill.

*Du måste ätta pastan genast, eftersom avokado tenderar att oxidera snabbt.


Inga kommentarer