Vegan Spaghetti Bolognese (15-Minuter)


Jag är brasiliansk men min familj är italienska. Så vi äter många italienska mat hemma. Den vi äter mest är ju spaghetti bolognese. Det var ganska svårt att göra det efter jag blev vegan, men här i Sverige har vi många alternativ för färs, så det var lättare att skapa ett nytt recept efter jag flyttade till Sverige. Och det är sååååå bra!


Jag är SÄKERT att du ska älska det här recept!




Spaghetti Bolognese (vegan)


Portioner: 1
Beredningstid: 15 minuter



Ingredienser/Ingredients:
1 portion spaghetti // 1 portion of spaghetti
2 dl passerade tomater // 2 dl tomato sauce
3 dl vegofärs // 3 dl vegan "ground beef"
0,5 tsk salt // 0,5 tea spoon of salt
0,5 tsk spiskummin // 0,5 tea spoon of cumin
Svartpeppar // Black Pepper


Hur/How to:
Koka pastan som sagt i förpackningen (runt 8-10 minuter). Starta såsen i en annan panna. Blanda passerade tomater, vegofärs, salt, spiskummin och peppar i 5 minuter i hög/medium värme. När allt är klart, blanda pasta till såsen.

Cook the pasta as said in the package (around 8-10 minutes). Start the sauce in another pan. Mix the tomato sauce, the vegan gb, salt, cumin and pepper for 5 minutes in high/medium heat (time can be longer depending on the brand of your vegan ground beef -- check the package for cooking information). When all is done, mix the pasta to the sauce.




Inga kommentarer