Den bästa foten fuktkräm


Jag har mycket torra fötter och svenska vintern gör det värre. Jag hade sprickor runt mina anklar och fötternas sidorna. Ibland de skulle blöda och det var väldigt smärtsamt...

Jag hade försökt allt... Många olika fuktkräm, kokosolja, kaffe scrub... Inget fungerade. Jag var frustrerad och hade smärta.

Till jul jag bestämde mig för att ge mig själv en present. Jag köpte några The Body Shop produkter med julrabatt och en av dem var den Intensive Foot Rescue. Fuktkrämen hade mycket bra reviews så jag bestämde att mig för att prova det.


Efter en vecka, mina fötterna var 80% bättre. Ingen smärta eller blödning. Om jag skrubbade mina fötterna innan att applicerar produkter, jag skulle ha haft bättre resultat. Men jag bara applicerar produkter, sätter på strumpor och lägger mig.

Produktbeskrivningen på The Body Shops webbplats är:

Massera in vår kylande pepparmyntsfotkräm på förhårdnader och hälar på natten för att lugna och förnya huden på dina fötter. Vår mintfräscha fotkräm är berikad med engelsk eterisk pepparmyntsolja och är en räddande produkt för trötta och torra fötter.
  • Fotkräm
  • Mjukgör och ger intensiv återfuktning
  • Expertvård för aktiva fötter
  • Community Trade-odlad eterisk pepparmyntsolja från Norfolk, England
Du kan läsa mer om det här.


Fuktkrämen har doft av pepparmyntar godis, det är tjock och lättanvänd. Huden absorberar produkten snabbt och du får resultat efter första användningen.


  • Betyg: 10/10
  • Pris: 8/10 (130kr för 100ml)
  • Doft: 7/10
  • Konsistens: 10/10 
  • Resultat: 9/10


*Inte sponsrad

Inga kommentarer