Kladdkaka Bitar


Hej! Jag kommer med ett jättegott recept av vegan kladdkaka. Jag bakade det många gånger tills jag fick det perfekta resultatet. Det är läker, krämig och mjuk. Du kan äter det med vegan vispgrädde och kaffe. Hoppas du älskar det som jag gör!

                          

Kladdkaka Bitar [Vegan]
Creamy Chocolate Bites [Vegan]


Portioner: 4
Beredningstid: 40 minuter



Ingredienser/Ingredients:
3,5 dl vetemjöl // 3,5 dl of flour
3,5 dl brun farin strö* // 3,5 dl of sugar
2 dl kakao // 2 dl of cacao (I used 100% one)
3 dl rapsolja // 3 dl of oil
2 dl vatten // 2 dl of water
1 tsk salt // 1 tea spoon of salt
1 msk rum // 1 table spoon of rum

*Jag använde/blandade både strösocker och brun farin strö.


Hur/How to:
Förvärm ugnen i 175 grader. Blanda de torra ingredienserna först. Tillsätt och blanda de flytande ingredienserna sist. Blanda det en stund för rapsolja måste vara mycket väl blandat. 

Tillsätt blandningen i en rektangulär bakform. Ta det till ugnen i 30 minuter. Ta det ut och vänta tills det svalnar. Ta det till kylskåpet i 2 eller 3 timmar före servering.




Baka och tagga #veganstyrkarecept

Inga kommentarer